Lidt om kennel Kian Star

Lidt om kennel Kian Star

Jeg er en lille kennel, som avler et kuld en gang imellem..

Jeg er medlem af DKK(Dansk Kennel Klub), mine hvalpe har selvføgelig DKK-stambog, er chipmærket, vacc, dyrlægekontrolleret og fået ormekur.

Jeg lægger stor vægt på sundhed og temperament, hvilket alle mine hvalpe har. Jeg har hunde og hvalpe inde i huset, så de bliver gode familie hunde.
Jeg har haft hund siden 1966, hvor min første hund var en collie tæve.
Jeg har siden 1967 været medlem af Dansk Collie Klub og i mange år har jeg været aktiv i klubben, jeg har gået til lydighed, været lokalrepræsentant,holdt kurser og skovture, ringtræning, samt skuer. m.v. 
Jeg har også gennemgået DKK`s Opdrætter Uddannelse


Jeg har gennem mange år opdrættet Collies, fik mit kennel mærke "Gadehaves" i 1981, Under Gadehave har jeg haft flere dejlige colliehvalpe.
Jeg har også gennem 30 år haft min gang på en af danmarks ældre og større kenneler, nemlig Kennel Zobella på Sjælland, hvor jeg lærte mange gode ting omkring collien og avl.

I 1990 fik jeg min første Border Collie og i 1993 kom det første border kuld til verdenen. Min tæve hed Shellove Fernie Mikkelsen og hun gav mig mange gode hvalpe. Der har været flere som har klaret sig godt i lydighed og udstilling, samt nogle er politihunde kåret. 
I 1998 fik jeg et nyt kennelmærke, det nuværende "Kennel Kian Star". Under dette navn har jeg også fået flere dejlige hvalpe, som har klaret sig godt.
Så De kan trygt henvende Dem for råd og vejledning, og selvføgelig også angående evt. hvalpe.      

  
                                    Venlig hilsen Annemette Jensen

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE